Strada Republicii nr.53/A, Oradea Bihor

Telefon: 004 0770-161.642 / 0259-421.101     E-mail: drramonadan@yahoo.com

SERVICII NOASTRE

 

Medicina Muncii studiaza relatia intre starea de sanatate a angajatului si conditiile locului sau de munca, intervenind in realizarea echilibrului intre performanta profesionala si sanatatea umana urmand deviza  - Omul potrivit la Locul potrivit - .

 

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor. 

 

Fiind un standard international impus conform Legii 19/2006 a securitatii si sanatatii in munca, HG 355/2007 si HG 1169/2011 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, in concordanta cu legislatia europeana,  Medicina Muncii prin monitorizarea anuala a starii de sanatate a angajatilor aduce mari beneficii angajatorilor cat si angajatilor.
HG 1169/2011:

 

Art. 29. — (1) Pentru promovarea măsurilor privind adaptarea la muncă a lucrătorilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și de mediu, medicii de medicina muncii desfășoară activități de consiliere privind sănătatea și igiena
ocupațională a lucrătorilor și a reprezentanților acestora din întreprindere și din comitetul de sănătate și securitate în muncă, după caz, și colaborează cu organismele din domeniul securității
și sănătății în muncă Firmele care nu respecta aceste prevederi legale in vigoare risca amenzi cuprinse intr 5000 si 10000 Ron sau amenda penala si inchisoare de la 1 la 2 ani.

 

Firma dumneavoastra poate beneficia de cresterea randamentului angajatilor prin accesarea serviciilor medicale de Medicina Muncii oferite de MEDIMUN Srl  respectand astfel prevederile legale in vigoare.


Serviciile de medicina muncii includ :

Examen Medical pentru angajare
Examen Medical periodic
Examen Medical de adaptare
Examen Medical de reluarea muncii
Examen Medical la solicitare – curs, practica, ucenicie, autorizare, etc.
Participarea la CSSM-ul unitatii beneficiarului. 
Acordarea de prim ajutor si Instruirea personalului beneficiarului pe teme de prim ajutor in caz de urgente. 
Evaluarea salariatelor insarcinate conform O.U.G. 96/2003. 
Elaborarea documentelor necesare pentru autoritatile de control ( I.T.M. , D.S.P.) . 
Vizarea concediilor medicale la nevoie.